Шарапова се сравни с крава

Шарапова се сравни с крава | StandartNews.com

Наш Гришо разпуска с бани в морето

Мария Шарапова се готви с всички сили да защити титлата си от турнира в Щутгарт. Приятелката на Григор Димитров вече е напълно възстановена от травмата си, заради която пропусна мачовете на Русия срещу Германия за "Фед Къп". "Здрава съм, благодаря", каза Маша на традиционното парти на тенисистките. "Сезонът на клей е нещо много интересно за мен. По принцип на тази настилка се чувствам като крава върху лед", добави с усмивка Маша. Както всеки път Шарапова събра очите на фенове и журналисти със стилна черна рокля.

В същото време Григор Димитров се топна в студена вода. Той си пусна снимка в "Инстаграм" как се плацика в море. "Моят начин за релакс", написа Гришо под фотото. Вчера се очакваше най-добрият ни тенисист да кацне на летище София и да си отиде до Хасково. Следващата седмица нашето момче участва на турнир в Истанбул. Това обаче не се случи, или поне Гришо не се появи от ВИП изхода на терминала. Съществува вероятност Димитров да е променил плановете си, за да може да се види с Маша в Щутгарт или пък директно да е отишъл в Истанбул.

Междувременно Димитров получи поредната доза хвалби - този път от Италия. "Григор е един от младите тенисисти, които могат да разбият доминацията на Новак Джокович. Той обаче е затворник на огромния си талант", пише изданието "losport24". "Той е един необуздан младок. Може да се справя на всякакви настилки", добавя още медията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай