Пиронкова: Да не драматизираме

Пиронкова: Да не драматизираме | StandartNews.com

Да не драматизираме. Това заяви Цвети Пиронкова след загубата от германката Зигмунт. Ето как тя отговори на въпросите на пратеника на "Стандарт".

- Цвети трудно ли се говори след такъв мач?
- Нека да не драматизираме (смее се). Това е тенис. Всички знаем колко капризна игра е. Определено започнах добре мача и бях доволна от играта си. Водих го добре, взимах важните моменти в първия сет. Започнах силно и втория.
- Къде бе преломът?
- В четвъртия гейм на втория сет. За съжаление не успях да си взема сервиса при 2:1. От там пък тя се възползва много добре от това. Покачи доста нивото си, защото в първия пропускаше доста от ударите които опитваше. Във втория и третия сет играта й стана много по-успешна. От друга страна пък моето представяне започна да страда. Борих се докрая. Опитвах различни неща да направя, но просто не мисля, че бе най-добрият ми ден.
- Ти ли загуби увереност, или тя доби такава?
- Тенисът е много капризна игра. Има много важни моменти, за които трябва да се внимава. Разбира се, това не означава, че когато загубиш една топка ще загубиш мача, но в случая на нея просто и подейства някак много освежаващо.
- Как ти повлия това изненадващо прекъсване, което тя взе след първия сет?
- Това до някъде го очаквах. Прави се в тениса и не е нещо странно.
- Какво ти предстои сега?
- Отивам в Синсинати, където ще участвам в квалификациите. Нямам много време до него и ще трябва да тръгна към САЩ по най-бързия начин. После пак имам квалификации, но в Ню Хейвън и вече идва ред на US Open. Да съм жива и здрава и се надявам, че скоро ще се получат нещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай