Мексиканки предложиха брак на Гришо

Нашият тенисист подкрепи Украйна преди битката с Мъри

Мексиканки предложиха брак на Гришо | StandartNews.com

Фенките на Григор Димитров стават все по-многобройни. Расте броят и на влюбените девойки, готови да пристанат на нашия тенисист.

 

След предложенията за брак от американки и австралийки Гришо получи такова и на мексиканска земя. На мача на хасковлията срещу Ернест Гулбис в Акапулко две местни хубавици издигнаха плакат "Григор, ще се ожениш ли за мен". Те дори се бяха постарали да изпишат думите на български, макар и с дребни грешки. На 1/4-финала с латвиеца хасковлията предложи на публиката изключителна битка на корта. Нашето момче успя да си отмъсти за загубата от Гублис в Ротердам. Гришо направи пълен обрат и спечели мача с 4:6, 7:6 (2), 7:5, за да се класира на полуфиналите, където го чака един от топтенисистите в света Анди Мъри. С успеха българинът си гарантира завръщане в Топ 20 в ранглистата. "Имам добри шансове срещу Мъри и очаквам с нетърпение този мач. Играли сме няколко пъти и често сме тренирали заедно", сподели първата ни ракета. Двубоят е утре сутрин не преди 6,00 ч.

 

Григор редом със звездите Надал, Джокович, Монфис и Мъри се изказаха в подкрепа на народа на Украйна във видеообръщение. "Изпращам подкрепата си за мир в Украйна и украинския народ", казва Григор в клипа. Идеята за видеото е на украинския тенисист Александър Долгополов, който споделя: "Не става въпрос за политика, а за човешки животи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай