"Лидерите" с 13-о издание през уикенда

"Лидерите" с 13-о издание през уикенда | StandartNews.com

"Стандарт", БФТ и СК "ДЕМА" отново събират майсторите в тениса

Популярният турнир по тенис "Лидерите" за купите на "Стандарт" и БФТ ще отбележи през уикенда (14-15 май) своето 13-о издание.

Депутати, бизнесмени, дейци на изкуството и журналисти ще мерят сили в надпреварата по двойки по традиция във водещия спортен клуб "ДЕМА" в столичния квартал "Младост" 1А. Сред тандемите и тази година се откроява този на бившите председатели на Народното събрание проф. Огнян Герджиков - Борислав Великов. Дебют ще направи зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, а участие е потвърдил и Христо Тодоров (БДЦ).

При дамите се очертава напрегната надпревара между двойките с представители на водещите национални телевизии. В дните преди турнира впечатляваща победа записа на смесени двойки финалистът в "Лидерите" 2014 Добромир Ганев, зам.-председател на УС Национално сдружение "Недвижими имоти". Той и партньорката му Гергана Николова са номер 1 във втория турнир от сериите NTL 300 - GREENSET SANTA MARINA SERIES, който се проведе на кортовете на ТЦ "Санта Марина" в Созопол.

Други двама участници в надпреварата Димитър Зафиров (Свиленград) и Иван Лалов (София) спечелиха от томболата безплатно посещение на третия турнир от Големия шлем - "Уимбълдън". Останалите шампиони в Созопол са Р. Марков (18-35), Е. Николов (35+), И. Запрянов (45+) и Г. Милев (55+). При двойките първи са В. Трифонов/Гр. Шопов (до 45) и Св. Станев/И. Лалов (45+).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай