"Лидерите" помагат на талантите в тениса

"Лидерите" помагат на талантите в тениса | StandartNews.com

Бащата на валутния борд в България излиза на корта в СК "ДЕМА"

Социалната кампания, която "Стандарт" и СК "ДЕМА" започнаха преди години, ще продължи и в 13-ото издание на тенис турнира "Лидерите". Всички участници в надпреварата сред известните личности за купите на любимия вестник и БФТ ще се включат с дарения за подпомагане на новите таланти в българския тенис.

И тази година с парите от благотворителната акция ще се организира детски "Мастърс" през септември за най-добрите малчугани до 10 г. Сред участниците в турнира на известните личности тази година отново ще е Бащата на валутния борд в България доц. Красимир Ангарски. Финансовият директор на болница "Света Екатерина" ще е в тандем с доц. Арахангел Гигов. Известният професор по политология и автор на "Стандарт" Георги Карасимеонов също ще мери сили на корта.

Шампионският тандем Николай Божинов - Стоян Батов, също ще е на линия. При дамите личат имената на арх. Таня Дикова, Диди Божинова, Поли Пеева и Христина Балининска.

Участие ще вземат още много шампиони от предните издания на турнира, както при мъжете така и при жените. Стартът е в 10,00 ч на кортовете на водещия тенис център "ДЕМА". Главен съдия на турнира ще е доказалият се през годините Иван Филев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай