Хасково чака Гришо

Хасково чака Гришо | StandartNews.com

Хасково чака с нетърпение Григор Димитров. Най-добрият български тенисист пристигна днес в България, за да стане почетен гражданин на своя роден град.

Малко след церемонията Гришо ще поиграе тенис с бъдещи надежди на тениса у нас. Това ще стане на новите кортове в Хасково, които са на неговия баща.

Очаква се престоят на хасковлията у нас да бъде кратък, тъй като му предстои турнир в Истанбул, за който той се подготвя. По-рано той успя да направи една тренировка със своя треньор на кортовете на сестри Малееви в столицата.

Като пореден епизод от хитова сапунка бе вчерашният ден за Григор Димитров и половинката му Никол Шерцингер. Още от ранни зори в. "Сън" съобщи сензационната новина, че двамата са се разделили. Според изданието, което първо разкри, че двамата са гаджета, Никол е била шута на нашия. Световноизвестната певица е искала да гради семейство и да има деца. Тези желания обаче дошли в повече на Григор, който я отрязал. Именно за това и красавицата, която е на 37 години, решила да скъса с него. За това пред "Сън" информирали близки до двамата.

"Никол и Григор се намират в различна фаза от живота си. Тя наистина го харесва, но иска да се установи - нещо, за което той не е готов. Същото бе положението с Люис. Никол в продължение на години го чакаше да се навие за бебе. Тя е наясно, че няма да стане по-млада, а вече иска деца", разказал източникът на "Сън". Той допълни, че Никол се надявала Гришо да размисли и да се върне при нея с предложение за брак.

Информацията за раздялата веднага взриви "Туитър". Всеки втори пост бе по темата. "Сега Григор ще си има извинение за слабия сезон", написа фен. Друг добавя: "Най-накрая ще може да се концентрира върху тениса". Доста от хората, които следят изкъсо изявите на Гришо, пък предположиха, че Южени Бушар вече доволно потрива ръце. В последните години непрекъснато се тиражира, че красивата тенисистка е влюбена в Григор и само чака той да се освободи. Това обаче явно няма да стане и сега. Около 4 часа, след като излезе статията в "Сън", екипът на Никол Шерцингер напълно опроверга твърденията за раздяла. "Информациите са напълно измислени", казал един от агентите на певицата пред "Дейли Мейл". Отзвукът от опровержението също бе голям в "Туитър". "Никол иска само ПР" и "Гришо, стига си й слугувал", бяха някои от гневните коментари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай