"Сън": Никол заряза Гришо

"Сън": Никол заряза Гришо | StandartNews.com

Никол заряза звездата на българския тенис Григор Димитров. 37-годишната красавица напуснала хасковлията, защото той отказва да се кротне с нея. 

Британският таблоид The Sun се позовава на свой източник за новината, че бившата вокалистка на Pussycat Dolls  е поискала от Гришо да създаде семейство и да има деца, което е предизвикало разрива помежду им.

Гришо и Никол се срещат от ноември миналата година, но сега двамата вече са осъзнали, че се намират на различни етапи от живота си, заради което и връзката им е почнала да куца. Двамата светкавично станаха любима двойка на феновете и те даже им измислиха звездно прозвище - Gricole. 

"Никол се намира в различна фаза от Григор. Тя наистина го харесва, но иска да се установи - нещо, за което той не е готов," твърди запознат източник на The Sun. "Същата бе ситуацията и с Люис Хамилтън и затова тяхната връзка се разпадна. Тя е наясно, че няма да стане по-млада, а вече иска деца."

Романсът между Шерцингер и Гришо стана публичен през януари, когато бяха издебнати от папараците в Австралия.

Никол присъства и на няколко мача на Григор, като бурно го аплодираше от трибуните.

По подобен начин тя подкрепяше и предишната си изгора - пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън - с когото се през януари 2015-та след седемгодишна връзка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай