Гришо: Труден първи кръг за мен (ВИДЕО)

Гришо: Труден първи кръг за мен (ВИДЕО) | StandartNews.com

Париж. Първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров призна, че Иво Карлович не е никак лесен съперник. Именно него ще срещне българина в първия кръг на Ролан Гарос.

"Хубаво е, че отново съм тук, чувствам се като у дома си. Очакват ме вълнуващи мигове и очаквам с нетърпение мача си от първи кръг на Ролан Гарос и се надявам, че всичко ще се развие добре за мен", каза Гришо.

"Със сигурност ти трябва повече от един ден, за да разгледаш Париж. Има толкова много неща, които можеш да направиш - Лувъра, Нотр-Дам, големите паркове, Айфеловата кула, разбира се. Има много неща", добави българинът.

"Тренирам от няколко дни, всичко е добре. Времето беше неприятно на няколко пъти, но се опитваме да закърпим нещата. Искам да прекарам повече време на корта, очаквам с нетърпение първия мач", продължи той.

"Играх срещу Карлович миналата седмица. Определено не се играе лесно срещу него. Известно е как може да сервира и колко добре може да играе. Това не е лесен първи кръг за мен, но мисля, че имам добри шансове. Радвам се, че съм тук и ще изляза на корта, за да дам 100% от себе си и се надявам всичко да е наред", коментира Григор Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай