Гришо отпуска с мотокрос

Гришо отпуска с мотокрос | StandartNews.com

Акапулко. Напоследък се занимавам с мотокрос. Това е доста опасен спорт, на който имах възможността да се насладя няколко пъти през последните месеци. Това каза Григор Димитров пред местна телевизия в Акапулко малко след като завърши атрактивната си тенис среща с канадката Южени Бушар насред Тихия океан.

 

Той сподели, че обича да прекарва свободното си време у дома, където се успокоява, четейки книги..

 

На въпрос как се чувства, след като премина от юношеския към професионалния тенис, той каза:

 

Не беше лесно за мен. Спомням си, че бях на 17 или 18 години, когато започнах да играя на първите си турнири. Спомням си, че играех доста добре. Постигнах голяма победа над Бердих, играх три сета срещу Надал и си помислих, че всичко е ОК и вече съм сред най-добрите, но реално ми отне малко повече време.

 

Гришо разказа, че не знае дори имената на храните, който поддържат формата му. "Всъщност треньорът ми отговаря за това в момента. Стандартните неща, никога не съм бил привърженик на това да ям храни, с които не се чувствам комфортно. Слагаме няколко неща във водата, определено протеини след тренировка. Нищо необикновено. Засега изглежда всичко работи както трябва"

 

Като цел в живота си Димтров определи турнирите от Големия Шлем. "Да не съжалявам, след като приключи тенис кариерата ми. Това е едно от нещата, както и да прекарам остатъка от живота си с човека, когото обичам. Просто е.", лаконичен бе Гришо

 

"Мотивиран съм като цяло да изляза на корта, независимо дали ще бъде на корта или във фитнеса, да дам 100% всеки ден и едно от най-големите удовлетворения е, когато легнеш върху възглавницата да кажеш, че днес е бил добър ден, това определено е един от най-хубавите моменти", разказа ракета номвр едно на България

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай