Гришо направи тенис шоу в Тихия океан (СНИМКИ и ВИДЕО)

Гришо направи тенис шоу в Тихия океан (СНИМКИ и ВИДЕО) | StandartNews.com

Акапулко. Първата ракета на България Григор Димитров демонстрира майсторството си насред Тихия океан. Той игра срещу канадката Южени Бушар на специално изграден за водата мини-корт.

 

Двамата тенисисти пристигнаха с хеликоптер на яхта в залива в Акапулко.

 

"Това определено е най-приятното преживяване, което съм имал в Тура. Радвам се, че получих възможност да направя подобно нещо. Беше нещо специално и определено ще имаме какво да разказваме в бъдеще. Хубаво беше, че успяхме да го направим при толкова добро време, в толкова красив град. Беше много вълнуващо", коментира Димитров.

 

Бушар и Димитров за първи път играха във вода, а след демонстрацията пред множество фоторепортери те се хвърлиха с дрехите в топлата вода.

 

Моментално тръгнаха и коментарите, че Димитров е хлътнал по "новата Шарапова" или "златното момиче", както е прякорът на канадката. Най-големият й успех в кариерата до момента дойде на "Аустрелиън Оупън" миналия месец, когато тя стигна полуфинал. През 2012 г. взе и титлата на "Уимбълдън" при девойките.

 


В последните месеци 20-годишната красавица е свързвана с изгряващата белоруска звезда на "Монреал Канейдиънс" Алекс Галченюк. Самата Бушар е голям фен на хокея е често ходи на мачове на този отбор. Именно след фотосесията с Гришо веднага се появиха коментари, че Алекс е полудял от ревност.

 

Джини има сестра близначка - Беатрис, която е с 6 минути по-голяма от нея. "Двете обожаваме да плуваме и да си купуваме обувки", признава Бушар. Също както при Гришо любимият тенисист на канадката е Роджър Федерер. "Когато говорих за първи път с него, ме вдигна в облаците. Разтреперих се, а той ме хвана за рамото и ме успокои", разкрива още Бушар. Джини мрази да ходи на кино, тя предпочита да чете книги. "Криминалните романи са моята страст", добавя канадката, която е сред новата вълна секссимволи в тениса.

 

22-годишният Димитров е поставен под номер 4 в основната схема на сингъл, където в първия кръг в сряда сутринта ще излезе срещу Маринко Матошевич (Австралия).

 

Гришо трябваше да играе в първия кръг на двойки тази нощ, но двубоят срещу шампионите от Откритото първенство на Австралия и водачи в схемата Лукаш Кубот (Полша) и Роберт Линдстед (Швеция) не се състоя, след като партньорът на българина Юрген Мелцер (Австрия) се отказа поради контузия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай