Гришо отпадна с трилър в Париж

Гришо отпадна с трилър в Париж | StandartNews.com

Никол пристигна със закъснение, но не успя да му помогне

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не успя да отстрани сърбина Виктор Троицки в първия кръг на "Роланд Гарос". След трилър българинът отстъпи с 6:2, 3:6, 7:5, 5:7 3:6. Така родният ас не можа да си отмъсти за загубата в началото на година във финала на турнира в Сидни.

Димитров започна силно мача и успя да пробие рано-рано своя съперник. Във втория сет нещата се обърнаха. Но хасковлията бързо се опомни и върна нещата под своя контрол. С което достигна до пробив в четвъртия сет при 2-1 за него. Нещата в края на сета обаче се объркаха и Троицки се върна в мача. Като всичко се реши в тайбрек, който сърбина спечели безапелационно. Това е и трето поредно отпадане на Григор в първия кръг на "Откритото първенство на Франция". През 2013 г. за последно той прескочи първите два кръг и в третия отпадна след 3-0 от Новак Джокович.

По-интересно обаче бе присъствието на корт №3 на гаджето на Гришо - Никол Шерцингер. Поп певицата цъфна на трибуните и събра погледите на феновете. Красавицата обаче закъсня за мача и се появи в паузата след третия гейм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай