Бойко спечели „Асикс Мастърс"

Бойко спечели „Асикс Мастърс" | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов спечели днес за втора поредна година тенис турнира „Асикс Мастърс". Атрактивната надпревара се проведе в елитния тенис комплекс „Дипломат" в Горна Баня. Турнирът се игра на червена настилка, клей, каквато е и тази на „Ролан Гарос", и приключи малко преди началото на дамския финал в Париж между Серина Уилямс и Гарбине Мугуруса.
За първи път министър председателят игра на „Асикс Мастърс" с Катина Симеонова, дъщеря на зам.кмета на Банкя Пламен Симеонов.

Сред участниците бяха още Георги Иванов-Гонзо, Йордан Лечков, Георги Илиев-Майкъла, Любо Ганев, Петър Михнев, Димитър Туджаров-Шкумбата, Лъчезар Танев, Николай Гигов, Димо Тонев и т.н.

Спортният директор на „Левски" Георги Иванов дебютира в турнира. Негов партньор бе издателят и бивш депутат Мартин Захариев, който през 2014-а стана шампион в турнира „Лидерите" на „Стандарт".

Всички състезатели бяха облечени със стилни екипи „Асикс" осигурени от вносителя на марката у нас Любо Ганев.
На финала Борисов-Симеонова победиха бизнесмена Мирослав Печев и Емил Марков 6:2. Преди това на полуфинала тандемът на премиера надви Йордан Лечков и Георги Илиев-Майкъла. Призьорите бяха наградени с купи от Любо Ганев и министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Борисов получи и специална химикалка с пожелание да подпише договора за Южен поток 2.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай