Михаил Миков: Българите имат спомен от постната пица на Дянков

Михаил Миков: Българите имат спомен от постната пица на Дянков | StandartNews.com

Варна. "Ние, социалистите, отиваме на избори да докажем, че българските граждани искат лява политика. Българските граждани имат ясен спомен от управлението на десницата, от управлението на „постната пица на Симеон Дянков – управление, което беше белязано с авторитарен характер от водача на ГЕРБ. В 42-то НС тръгна социалното размразяване. Да, може би не e достатъчно, не толкова, колкото очакваха хората, но го направихме: увеличени бяха майчинските, помощите за първолаци, отново имаше добавки на пенсиите, отворени бяха 40 000 работни места", каза в Доллни Чифлик председателят на БСП Михаил Миков.

Той дойде да подкрепи варненската листа начело с Ангел Найденов и призова хората да убедят съседи и приятели, разочаровани от политиката, да не се отказват от право си да гласуват.

"Убеден съм, че на тези избори ще получим възможността отново да правим политика за хората, които искат добро бъдеще. Друго бъдеще за тях и за децата им", каза Миков.

"Тук пред вас сме застанали хора, които се нагърбваме с отговорността да изпълним обещанията. Днес каузата ни минава през възстановяване на доверието в политика, през връщането на държавата на хората, през това, което трябва да се направи, за да има достоен живот в справедлива държава", увери хората в Долни Чифлик водачът на листата при представянето й Ангел Найденов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай