Изненада! Познайте големия хит в официалната мода

Авангардната материя „Течна кожа“ е сред лидерите в световните колекции 2024

Изненада! Познайте големия хит в официалната мода | StandartNews.com

Всеки следващ сезон в модата изкушава с изумителни тъкани – те са онези елементи в изграждането на стила, които се развиват паралелно с високите технологии. Огромното любопитство на познавачите преди броени дни беше задоволено на бляскаво ревю от програмата на София фешън уик – Анелия Петкова представи 13 рокли на световноизвестните „Проновиас“, „Марчеза“, Вера Уанг, „Модека“, Ранди Феноли, Шери Хил, Alyce Paris, Milla Nova.

Шоуто на „Брайдъл фешън“ разкри най-новите тенденции за 2024 година – във визии, цветове, тъкани, детайли. Сред основните хитове в материите е така наречената течна кожа, която е любима на художниците, които създават футуристични, техно и фентъзи костюми в киното. Сега обаче тя се носи и на следобедни коктейли, и на вечерни събития.

Другите лидери в жанра са станиолен шифон, копринен сатен, стреч кадифе, специално обработен фин тюл. Възли и усукани акценти изместват наложените през последните години богати декорации от пера - марабу, арт цветята и обемните волани. Много се носят дискретни панделки и пискюли.

Деколтета са U-образни, тип “лодка”, прави или асиметрични, като особено интересни са оформените от изискани тесни ревери. Дълбоките цепки и бюстиетата са непоклатими.

Палитрата е и класическа, и провокативна – злато, сребро, червено в дантела, бяло с блясък до метал, синьо – небесно до петрол, разкошно черно в бродерии и каскади. Под звуците на „Californication“ на Red Hot Chilli Peppers ревюто откри „Мис България“ Росица Иванова в тоалет на премиерния за родния пазар италиански бранд Bartolotta&Martorana – секси, скандално и прелъстително.

Финалът постави Анджела Бонева в изключително лека, блестяща булчинска феерия „модерна принцеса“ с ръчно нашити перли Сваровски на италианския маестро Лоренцо Роси за Milla Nova.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
mikka
преди 4 месеца

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketox

Откажи