Събота,

Мелания и Тръмп не делят една спалня

868
Мелания и Тръмп не делят една спалня
A
A
A

Идва интересен факт от Белия дом, включен в предстоящата книга "Free Melania" на журналистката Кейт Бенет,. Тя предоставя информация и събития за последните три години от живота на Мелания Тръмп.

В нова статия, базираща се на изданието, Бенет засяга няколко различни теми, а една от тях касае личните взаимоотношения между г-н и г-жа Тръмп. В нея става въпрос за договорката им относно нощния сън...

От доста време се говори, че двамата не делят едно легло, но днес журналистката не само потвърждава тази информация, а и допълва, че те дори не споделят един и същ етаж. В публикацията пише, че Мелания предпочита да разполага с един от огромните апартаменти в резиденцията само за себе си.

Въпреки че явно обича да страни от съпруга си, когато са под един покрив, тя много добре знае, че има задължения, които трябва да изпълнява. Ето защо стопанката на Белия дом е неотлъчно до мъжа си на всяка официална визита.

Вчера тя придружи президента на Америка в Обединеното кралство за двудневната среща на върха на лидерите на НАТО, като, слизайки от самолета, примерно го хвана за ръка.


Всички новини от категория Лайфстайл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Тръмп Мелания