Легенди на “Ман Юнайтед” играят с шампионския “Етър"

Идеята е на самите ветерани на “червените дяволи”, а футболното шоу ще бъде на 11 октомври на градския стадион “Ивайло”, обяви председателят на националния фенклуб “Манчестър Юнайтед в България Емил Йорданов

Легенди на “Ман Юнайтед”  играят с шампионския “Етър" | StandartNews.com

Легенди на английскиюя “Манчестър Юнайтед” идват във Велико Търново за мач с шампионския тим на “Етър”.  "Идеята е на самите ветерани на “червените дяволи”, а футболното шоу ще бъде на на градския стадион “Ивайло”, обяви председателят на националния фенклуб “Манчестър Юнайтед в България Емил Йорданов. Сред звездите на великия английски клуб, които ще играят у нас, са Лий Мартин, Уес Браун, Ник Кълкин, Дейвид Мей, Ръсел Бидсмор и др. Организаторите са отправили покана и към Димитър Бербатов, който няколко гдини защитава цветовете на "червените зяволи".
   “Благодаря на ръководството на “Етър”, което реагира с огромно желание, още щом чу предложението. Свързахме се и с общината и проектът се задвижи", споделиха организаторите Мачът между ветераните на “Етър” и “Ман Юнайтед” ще бъде на 11 октомври на стадион “Ивайло”, най-вероятно на електрическо осветление. Водещ на шоуто ще бъде Димитър Туджаров – Шкумбата. На полувремето и след края на мача публиката щели да забавляват известни поп изпълнители.
  Участието си от шампионския тим и ветераните на “Етър вече са потвърдили Бончо Генчев и Калоян Чакъров, очаквало се съгласието и на останалите "виолетови" легенди -  Красимир Балъков, Илиян Киряков, Цанко Цветанов, Пламен Гетов, Сашо Димов и др. Именитият треньор Георги Василев вече се е съгласил да бъде треньор на ветераните на "Етър"
 Тази година се навършват 100 г. организиран футбол във Велико Търново, 95 г. от основаването на “Етър” и 50 г. от първото влизане на отбора в “А” групау припомнят няколкото повода за голямото футболно шоу. 
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай