Петък,

Зам.-шефът на ВКС връчи дипломи на отличници

От: Администратор -
1338
Зам.-шефът на ВКС връчи дипломи на отличници
A
A
A

Благоевград. 455 абсолвенти от Правно-историческия факултет на Югозападен университет „Неофит Рилски" – Благоевград получиха дипломите си за висше образование. Тържествената церемония се състоя в понеделник в I корпус на висшето учебно заведение.

Зам.-председателят на Върховния касационен съд д-р Павлина Панова връчи дипломи и плакети на отличниците сред младежите, които завършват своето образование. Най-добрите студенти бяха наградени и от ректора проф. Иван Мирчев. На церемонията присъстваха шефката на Окръжен съд – Благоевград Катя Бельова, зам.-кметът на общината Стоян Благоев, представители на общинска и областна администрация, магистрати от града, родители, гости и граждани.

Студентите от специалностите „Право", „Международни отношения", „Европеистика", „Публична администрация", „История" и „Връзки с обществеността" бяха поздравени от д-р Панова. Тя пожела на абсолвентите успешна реализация и да не забравят общочовешките ценности. „Историята се пише от млади и успели хора, каквито сте всички вие", каза д-р Панова, която отправи апел към дипломантите да аплодират своите преподаватели и родители, които са ги подкрепяли по време на тяхното обучение.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички