Зам.-шефът на ВКС връчи дипломи на отличници

Зам.-шефът на ВКС връчи дипломи на отличници | StandartNews.com

Благоевград. 455 абсолвенти от Правно-историческия факултет на Югозападен университет „Неофит Рилски" – Благоевград получиха дипломите си за висше образование. Тържествената церемония се състоя в понеделник в I корпус на висшето учебно заведение.

Зам.-председателят на Върховния касационен съд д-р Павлина Панова връчи дипломи и плакети на отличниците сред младежите, които завършват своето образование. Най-добрите студенти бяха наградени и от ректора проф. Иван Мирчев. На церемонията присъстваха шефката на Окръжен съд – Благоевград Катя Бельова, зам.-кметът на общината Стоян Благоев, представители на общинска и областна администрация, магистрати от града, родители, гости и граждани.

Студентите от специалностите „Право", „Международни отношения", „Европеистика", „Публична администрация", „История" и „Връзки с обществеността" бяха поздравени от д-р Панова. Тя пожела на абсолвентите успешна реализация и да не забравят общочовешките ценности. „Историята се пише от млади и успели хора, каквито сте всички вие", каза д-р Панова, която отправи апел към дипломантите да аплодират своите преподаватели и родители, които са ги подкрепяли по време на тяхното обучение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай