Тошко Янев: Ще работя за гарантиране на финансова стабилност във Вълчи дол

Тошко Янев: Ще работя за гарантиране на финансова стабилност във Вълчи дол | StandartNews.com

Гарантирането на финансова стабилност в общината е сред основните приоритети на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Вълчи дол Тошко Янев. Янев и кандидатите за общински съветници от листата откриха официално предизборната кампания с тържествен водосвет.

„Постигането на финансова стабилност и дисциплина в общината е изключително важно, тъй като само по този начин би могло да се гарантира по-добър и достоен живот на хората. Това може да бъде осъществено чрез привличане на местни и чуждестранни инвестиции, привличане на европейски средства и разкриване на нови работни места, за да задържим младите хора тук", коментира Янев. И допълни, че в близко бъдеще предстои разкриване на завод за гъбопроизводство в общината, където се очаква да бъдат ангажирани около 300 души.

Изграждането на нови спортни съоръжения и осигуряване на модерна земеделска техника за производителите, тъй като Вълчи дол е земеделски район, бяха сред основните искания, които хората от общината споделиха пред кандидата на ПП ГЕРБ по време на откриването на предизборната кампания. По време на Международния ден на възрастните хора Тошко Янев и кандидатите за общински съветници посетиха няколко пенсионерски клуба във Вълчи дол и поднесоха на ръководствата на институциите поздравителни адреси и цветя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай