Петък,

Тошко Янев: Ще работя за гарантиране на финансова стабилност във Вълчи дол

От: Failed to load user -
1448
Тошко Янев: Ще работя за гарантиране на финансова стабилност във Вълчи дол
A
A
A

Гарантирането на финансова стабилност в общината е сред основните приоритети на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Вълчи дол Тошко Янев. Янев и кандидатите за общински съветници от листата откриха официално предизборната кампания с тържествен водосвет.

„Постигането на финансова стабилност и дисциплина в общината е изключително важно, тъй като само по този начин би могло да се гарантира по-добър и достоен живот на хората. Това може да бъде осъществено чрез привличане на местни и чуждестранни инвестиции, привличане на европейски средства и разкриване на нови работни места, за да задържим младите хора тук", коментира Янев. И допълни, че в близко бъдеще предстои разкриване на завод за гъбопроизводство в общината, където се очаква да бъдат ангажирани около 300 души.

Изграждането на нови спортни съоръжения и осигуряване на модерна земеделска техника за производителите, тъй като Вълчи дол е земеделски район, бяха сред основните искания, които хората от общината споделиха пред кандидата на ПП ГЕРБ по време на откриването на предизборната кампания. По време на Международния ден на възрастните хора Тошко Янев и кандидатите за общински съветници посетиха няколко пенсионерски клуба във Вълчи дол и поднесоха на ръководствата на институциите поздравителни адреси и цветя.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички