Студенти със сесия „PR като изкуство"

Студенти със сесия „PR като изкуство" | StandartNews.com

Благоевград. „Ден на PR студента" се провежда днес в Университетски център „Бачиново" над Благоевград от 10.00 до 16.00 часа. В програмата е включена студентска научна сесия на тема „PR като изкуство", интерактивен трeнинг „От теория към практика" и заключителна дискусия „Пътят на PR студента след дипломирането". В събитието ще участват настоящи и завършили специалността студенти от Югозападния университет „Неофит Рилски". Инициативата се организира от студенти, четвърти курс, специалност „Връзки с обществеността", с подкрепата на преподаватели от катедрата.

Целта на проявата е сплотяване на екипа – преподаватели и студенти, скъсяване на дистанцията между тях и прилагане на практика на усвоената теория по отношение на организационните умения, специалните събития и научно - изследователската дейност.

Университетът не е място само за научаване на теорията, а е призван да предаде новаторски дух и култура, цялостна подготовка за изграждане на лидери по пътя им към успешно професионално развитие. Преподавателите и студентите имат желанието да превърнат този „Ден на PR студента" в традиция за студентите, катедрата и университета, казват организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай