Само една предварителна сесия в ЮЗУ

Само една предварителна сесия в ЮЗУ | StandartNews.com

Благоевград. Стана ясна кандидатстудентска кампания за 2014 г. в Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград. За разлика от последните няколко години този път няма да има 2-3 предварителни сесии, а само една.

 

Кампанията стартира на 7 април, когато започва приемът на документи за изпитната сесия през месец същия месец. Тя ще е на 26 април. Документи ще се приемат до 23 април, без празничните и неделни дни. Необходимите документи за явяване на конкурсни изпити са заявление по образец и платена такса за конкурсен изпит.

 

Изпитите през месец юни ще бъдат на 18-ти, 19-ти и 20-ти юни. Срокът за подаване на документи за юнската сесия ще бъде от 2-и юни до 14-и юни, отново без неделните дни. Кандидат-студентите, положили успешно конкурсни изпити или Държавен зрелостен изпит, за да участват в класирането, трябва да подадат всички необходими документи в срок от 23 юни до 07 юли 2014 г.

 


Кандидатстудентските бюра, работещи в други градове на страната, приемат документи най-късно един ден преди обявените срокове за подаване на документи в ЮЗУ „Неофит Рилски". Подаването на заявления онлайн за конкурсни изпити приключва най-късно два дни преди крайните срокове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай