Осмокласничка преби учителя си заради двойка (ВИДЕО)

Осмокласничка преби учителя си заради двойка (ВИДЕО) | StandartNews.com

Осмокласничка преби учителя си след скандал за написана двойка. Инцидентът е станал в гимназията "Г. С. Раковски" във Велико Търново. На следващия ден момичето е вкарало нож в сградата.

За случая са уведомени Детска педагогическа стая и Агенцията за закрила на детето. Регионалният инспекторат по образованието е разпоредил проверка, съобщава ТВ 7.

"То сега е пред очите ни. Тя го блъсна по стълбите. Ние даже писахме до Детска педагогическа стая", разказаха момчета от същото училище.

Тя си ровеше в телефона, целеше го с хартийки, човекът стана и каза: "Излез от часа ми и хайде при директора", добавиха момчетата и уточниха, че след това е започнала агресията на момичето към учителя.

Психолог е започнал работа със 14-годишната Наталия, за да ограничи агресията й. Той ми написа двойка без да ме изпита, разказа побойничката. "Попитах го, не ми отговори, попитах го още няколко пъти . . . аз започнах да крещя, той започна да крещи, блъсна ме, аз го блъснах . . .", коментира още станалото ученичката.

Съучениците на момичето обясниха още, че момичето не посещавало училището редовно, ако когато идвало в клас, много често било напушено.

От управата на училището не желаят да коментират инцидента, директорът е в отпуска, а пострадалият учител вече не преподава, защото е замествал титулярен.

Вижте какво разказа момичето за случилото се:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай