Деца минават "През вековете"

Деца минават "През вековете" | StandartNews.com

Пазарджик. Деца правят история в пазарджишкия музей. От 19 март до 13 юни за втора поредна година ще се проведе програмата за работа с деца "През вековете". Малчуганите ще могат да се запознаят с историята и развитието на човека от Праисторията до най-ново време.

Програмата предвижда четири цикъла на различна историческа тематика – Стара история, Възраждане, Нова история и Най-нова история, като те са умело съчетани с приятни часове по приложно-декоративно изкуство и имат за цел, освен да затвърдят знанията на децата, да носят и много приятни емоции. Занятията ще се провеждат по предварително подготвен график, по определени теми, всеки вторник и четвъртък от 10:30 до 12:00 ч. и от 15:00 до 16:30 ч.

Таксата на занятията за един календарен месец е 15 лева, като за дете, което има желание да посети цялата програма ще има отстъпка. Таксата ще се използва за закупуване на необходими материали, които детето ще ползва по време на заниманията. Всички деца и родители са добре дошли на откриването на програмата в 10:30 ч. на 19 март 2013 г. в сградата на Регонален исторически музей – Пазарджик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай