Петък,

231 студенти се дипломираха в ЮЗУ

От: Failed to load user -
131
231 студенти се дипломираха в ЮЗУ
A
A
A

231 бакалаври и магистри, възпитаници на Философския факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски" в Благоевград, получиха дипломите си за висше образование. На тържествената церемония в петък бяха отличени и 14-те отличници на випуск 2015.

„Днес вие напускате едно авторитетно висше училище, което тази година чества своя 40-годишен юбилей. През тези четири десетилетия университетът се нареди сред водещите в страната. Можете да изпитвате гордост и удовлетворение от факта, че завършвате акредитирани и авторитетни специалности, в които обучението се извършва според европейските стандарти. Това ви гарантира признаване на постигнатото навсякъде по света", каза пред студенти и гости деканът доц. д-р Борис Манов.

Дипломите на отличниците от специалностите „Философия", „Психология", „Политология" и „Социологи" връчи зам.-ректорът на ЮЗУ доц. д-р Георги Апостолов. Първо бе връчена дипломата на отличничката Аксения Ангелова, която завършва следването си с успех 5.94.

„Не забравяйте, че връчването на дипломата не е краят на пътя, а неговото начало. Нашата мисия продължава, а тя е да не утоляваме никога жаждата си за знания. За мен е чест и привилегия да се нарека випускник на Философски факултет на Югозападен университет „Неофит Рилски", каза развълнуваната абсолвентка. Сред отличниците е и председателят на Студентския съвет Емелина Заимова, която получи магистърска степен по специалността „Криминална психология".


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички