Звезди почетоха Коби Брайънт

Джей Ло, Кардашиян и други се присъединиха към публичното възпоменание за спортиста

Звезди почетоха Коби Брайънт | StandartNews.com

Към публичното възпоменание за Коби Брайънт, освен Бионсе, се включиха още цял куп звезди, които почетоха паметта на покойния спортист.

След като Ноулс откри церемонията в „Стейпълс център“, на сцената се качиха Алиша Кийс и Кристина Агилера. Носителката на „Грами“ Агилера изпълни собствена версия на класиката „Ave Maria“. Кийс седна зад пианото и заедно с малък оркестър изпълни „Лунната соната“ на Бетовен – любимо произведение на Коби и съпругата му.

„Когато ми каза колко е важно произведението за вас в личен план – как Коби ти е обещал да го научи за теб, защото толкова много те обича, останах без думи. За мен е чест да отпразнувам вашата съкровена връзка“, написа Алиша в Инстаграм до вдовицата на Брайънт – Ванеса.

Сред знаменитостите на възпоменанието бяха още Дженифър Лопес и Алекс Родригес, клана Кардашиян-Дженър, Снуп Дог, Куин Латифа, Ел Ел Кул Джей. Освен близките му приятели и колеги Майкъл Джордан и Шакил О'Нийл, на сцената се качи и Джими Кимъл, който изнесе емоционална реч.

„За мен е чест да съм сред поканените. Събрали сме се тук, за да почетем една легенда и отпразнуваме живота й. Опитах се да извлека някаква поука от случилото се, но е много трудно. Най-добрият извод, до който успях да стигна, е „благодарност“. Струва ми се, че ние просто трябва да сме благодарни за изживяните моменти със загиналите в инцидента и за времето, което ни остава да бъдем един с друг. Сега е времето да си стиснем ръцете, да се прегърнем и да поздравим човека до нас. Време е да сме благодарни, че сме живи и сме заедно“, заяви водещият през сълзи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай