Звезда от Сатирата омая Ал Бано и грабна победата в "Капките"

Елена Атанасова се превъплъти в Тил Линдеман от Rammstein

Звезда от Сатирата омая Ал Бано и грабна победата в "Капките" | StandartNews.com

Източник: NOVA

Елена Атанасова имаше трудната задача да "смени" пола си тази вече в "Като две капки вода", за да се превъплъти в образа на германската хеви метъл легенда Тил Линдеман и да изпълни хитовото парче Benzin на Rammstein. Тежък рок и множество пиро ефекти са характерни за любителите на тежкия рок.

Италианска легенда влезе в "Капките", но стана гаф

„Запознах се с живота на този човек и неговата тежка раздяла. Постарах се страшно много и тембърът ще е страшен. Приканвам Тил да нахлуе вътре в тялото ми и да се всели в мен. Актьорски ме докосва и мога да го направя, но пеенето ме притеснява“, категорична бе Елена Атанасова.

Фурор в "Капките"! Естрадна легенда смая Ал Бано

"Тил не грухти, нито се дере. Нямаше нужда да ни плашите. Той стои с достойнство. Много сте се потрудила", каза Фънки. "Не знам дали сте Елена или Рамщайн, но виждам нещо специално във вас и искам да ви аплодирам", е на различно мнение Ал Бано. "Днес внимателно гледах какво Елена направи и за мен тя го претвори едно по едно", каза Хилда.

Ал Бано реши! Избра своя български наследник

В крайна сметка тя се справи с тежката задача и стана победителя на вечерта.

Иво Аръков откри предаването с образа на вокалиста на рок сензацията Måneskin– Дамяно Давид. „Изключителна имитация с цялата лудост, която си вкарал в нея“, каза Хилда Казасян след горещото изпълнение на актьора. След него Панайот Панайотов седна зад клавишите като музикалната икона Стиви Уондър. „Поздравления за господин Панайотов, който показа истинско майсторство тази вечер“, коментира Любо Киров. Зрителите се насладиха на още едно рок изпълнение, което им подари Владимир Зомбори. Той се превърна в Стивън Тайлър от Aerosmith, а след баладата „I Don’t Wanna Miss A Thing” със специалното участие на симфоничен оркестър Димитър Ковачев – Фънки сподели: „Много добро попадение, вокално беше чудесен“. Мария се превърна в една от звездите на световната рап музика - ексцентричната Cardi B. „Нямаш толкова органичен образ, колкото този“, впечатлена бе Хилда Казасян.

Победителката от миналата седмица Християна Лоизу представи феномена Bee Gees и подари диско настроение с вечния хит “Stayin' Alive”. „Останах много впечатлен от начина, по който изпяхте песента“, похвали я Веселин Маринов. Джулиана Гани имаше сложната задача да имитира един от най-разпознаваемите съвременни гласове – този на фурията Майли Сайръс и хита й „Midnight Sky”. „Видях образа, който беше на видеото пред себе си. Страхотна беше“, коментира  Димитър Ковачев – Фънки. Вечерта завърши с дългоочакваната имитация на Ал Бано. Наско от Б.Т.Р. имаше честта да представи образа на италианската звезда. Той вдигна на крака публиката с „Felicita”, а самият Ал Бано се включи в изпълнението и пя заедно с Наско на сцената на „Като две капки вода“. Италианката легенда не скри вълнението си и сподели: „За първи път някой прилича на мен и пее по същия начин като мен. Това беше много специален момент“. Наско пък призна: „За мен беше огромно вълнение да пея заедно със звезда от този ранг. Усещането да съм толкова близо беше неописуемо“.

Следващия понеделник (29-и април) зрителите на NOVA ще имат възможност да проследят дългоочаквания полуфинал на 12-и сезон на предаването, в който ще станат ясни четиримата финалисти. Бутонът на късмета отреди Панайот Панайотов да бъде Мик Джагър, Джулиана да изпълни Дуа Липа, Християна да имитира Бритни Спиърс, Владо Зомбори да пее като Джордж Майкъл, Мария да влезе в ролята на Кайли Миноуг, Иво Аръков да се превъплъти във Васил Найденов, Наско от Б.Т.Р. да се превърне в Йорданка Христова, а Елена да излезе като Едит Пиаф.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Сашо
преди 1 седмица

Според мен Владо Зомбори беше най-добър, както между другото го определи и публиката. А Фънки действително трябва да го изгонят от журито.

Откажи
Янка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи