Шестте зодии, които ще ви накарат да се спукате от смях

Ето ги и тях

Шестте зодии, които ще ви накарат да се спукате от смях | StandartNews.com

Смехът е нещо здравословно и зареждащо, особено, ако е от сърце. Противно на общоприетото схващане, шегите не винаги трябва да са обидни, за да бъдат смешни. Някои хора може да са добри в имитирането, докато други карат хората да се смеят със сухото и саркастично чувство за хумор. Има много начини да накарате човек да се смее и начинът, по който карате хората да се смеят, е силно повлиян от вашия слънчев знак.

1. Стрелец

Стрелците са комедийни съкровища. Те без сянка на съмнение са най-смешните зодии сред всичките дванадесет слънчеви знака. Тяхното чувство за хумор произтича от техния зъл и остроумен интелект. Те са дръзки и имат бързи шеги за всяка ситуация. Методът на Стрелецът за разказване на истории е несравним. Те дори могат да накарат най-обикновените неща да звучат възхитително весело и наистина смешно. Може би просто гледат на света така, но всичко е безкрайно по-интересно и оживено с тях до вас. Преминавате през криза и имате отчаяна нужда от смях? Обадете се на вашия приятел Стрелец. Те ще ви накарат да ревете от смях минути след разговора. О, колко е забавно да имаш за приятел Стрелец, най-смешната зодия.

2. Близнаци

Близнаците са много драматични по природа, затова не трябва да е изненада, че се класират толкова високо сред забавните зодии. Техните шеги са изцяло за едноредови думи, остроумни завръщания и сардоничен хумор. Приятел Близнаци постоянно ще се подиграва на всички в кръга, но никой никога няма да се обиди на техните шеги. Защото въпреки че имат дарбата да бърборят, те знаят къде да теглят чертата. Освен това Близнаците са и истински спортисти. Те не само обичат да бъдат обект на всички шеги, но всъщност настояват да бъдат печени от приятелите си. В крайна сметка, наистина ли сте забавен, ако не можете дори да се смеете на себе си?

3. Лъв

Естественото местообитание на Лъва е под светлините на прожекторите. Те са родени артисти и кралици на драмата. Така че най-добре вярвайте, че те имат най-смешните изрази и екстравагантни анекдоти зад гърба си. Огнената зодия е креативна с шегите си и обикновено могат да напуснат парти без шева с широката си гама от театралности. Някои може да намерят естествения инстинкт на Лео да преувеличава историите за досаден, но повечето от нас са твърде забавени от тяхната харизма, за да открият наистина недостатъците им. С приятел Лъв до себе си никога няма да имате тъжен ден, това можем да ви обещаем.

4. Овен

Овенът наистина е една от най-забавните зодиакални знаци. Уловката е, че те ще ви покажат своята забавна страна само след като се чувстват удобно около вас. Овенът вярва в разсмиването на другите чрез действия, така че се подгответе за имитации, глупави походки и изкривени лица. Те са известни със своята клоунада сред приятели, въпреки че имат доста мистериозен фронт, когато са с непознати. Огненият знак също има доста дълъг списък от хитри шеги в ръкава си, които използват само когато се опитват да направят добро впечатление. Добре е, ако не схванете шегата веднага (повечето от нас не разбират). Защото, когато в крайна сметка го разберете, ще откриете, че използвате тази шега навсякъде, където отидете.

5. Скорпион

Скорпионите са доста популярни със своите пасивно-агресивни шеги. Те могат да бъдат наистина смешни, но наистина трябва да сте с отворен ум, за да разберете тяхното изопачено чувство за хумор. Ако попаднете в неудобна ситуация, те вероятно ще бъдат първите, които ще се пошегуват с това. Така че, ако сте от хората, които се обиждат от шеги, Скорпионите всъщност не са най-добрата компания за поддържане. Един съвет към Скорпионите там – дайте на хората малко време да се запознаят с вашите гафове. Вашата игривост и пакостливост изискват малко свикване. Най-добре е междувременно да продължиш да разсмиваш хората с нелепите си шеги на баща си. И хей, знаете ли какво ние някак тайно копаем тези куци вицове. Продължавайте!

6. Везни

Везните са много приятелски настроени. Те обикновено са животът на купона с непрестанните си шеги. Те обичат да се забавляват и винаги търсят начини да ухажват тълпата. Зодията е забавна, без изобщо да е груба, което кара хората да се затоплят с тях. За съжаление, Везните често се губят в акта на забавление. Ако забележите някой да прави нещо неудобно или прекалено на парти, има много голям шанс човекът да е Везни. Но знаете ли какво ги прави още по-смешни? Че просто не им пука. Везните просто искат всички около тях да си прекарват добре. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай