Зодиак: Телецът има продуктивен ден, лъвът да се подложи на диета

Дори промените в личния си живот днес трябва да обсъждате в екип

Зодиак: Телецът има продуктивен ден, лъвът да се подложи на диета | StandartNews.com

Дори промените в личния си живот днес трябва да обсъждате в екип. Бъдете повече време сред хората. Посветете се на любовта, прекарайте прекрасен ден с любимия човек, или поканете гости, или отидете на гости. Укрепете приятелствата и семейните отношения. Не се затваряйте в самота. Пътуванията ще бъдат успешни. Имайте смелостта да разрешите това, което е дисбалансирано във вас или около вас. Това е приятен и творчески ден, ден на движение, казва астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Луната остава в Овен, като засяга главно знаците на Импулсивния кръст (Овен, Рак, Везни, Козирог). С Луната в този огнен знак имате възможност да приключвате дела на професионално и лично ниво с увереност и самочувствие. Но трябва да бъдете много внимателни в поведението, тъй като безразсъдството и импулсивността няма да помогнат на вашия избор.

Овен

Днес ще се ръководите от амбициите си и ще проявявате безграничен ентусиазъм – пазете се от завист. Денят е добър за обсъждане на важни неща – ще откриете, че собствените ви идеи/идеали оказват влияние върху хората около вас. 

Телец

Активен, интересен, информативен и продуктивен ден, можете да действате бързо за кратко време. Но ще има някои неща като неблагоразумие, прибързаност, нетърпение или ексцесии, които накърняват вашите интереси. Бъдете умерени!

Близнаци

Трябва да преразгледате начина си на живот и да въведете повече баланс според реалните си нужди. Чувството за изолираност пречи на вашето себеизразяване. Не си внушавайте разни неща какво мислят хората за вас.

Рак

Отношението на някои хора ви изважда от коловоза днес... Би било жалко да откажете да успокоите духа си и да разширите перспективата си. Ако предпочитате да се изолирате, поне си оставете отворен прозорец към света и отворено сърце за хора, които ви уважават.

Лъв

Вашите идеи набират скорост. Очертава се прогноза за признание, което ще се отрази добре на егото ви! Това е идеалното време да преразгледате хранителните си навици и да се подложите на диета, за да регулирате естествените си биологични ритми.

Дева

Не се затваряйте в бронята си, насладете се на атмосферата, колкото стимулираща, толкова и поучителна, за да придадете на рутината си нотка благотворна лудост. Откривате нови преживявания в живота си всеки ден, това са много възнаграждаващи моменти.

Везни

Има голям шанс да прекарате деня в добра компания. Луната ви подканва да се приближите до другите. Срещите са заредени с положителни емоции. Някои от тях ще отворят интересни врати пред вас.

Скорпион

Малко меланхолия няма да ви позволи да продължите напред. Вие сте потопени в най-дълбоките си мисли. Намерете начин да се потопите в реалността на настоящето. Миналото определено е зад гърба ви, най-доброто предстои.

Стрелец

Гъделичкащо ли е желанието за пътуване? Нормално е при Луната в сродния огнен Овен. Не се чудете дълго и тръгвайте. Обогатете с малко екзотика общуването и отношенията си... Това е отличен ден да си позволите разнообразни удоволствия.

Козирог

Денят е чудесен за приключения, предизвикателства и състезания. Обичайните ви взаимоотношения ви носят щастливи случайности, красиви съвпадения, а понякога и късмет. Останете отворени и възприемчиви!

Водолей

Този ден ще ви се завие свят от много работа. Направете почивка от ежедневието си, за да избегнете стрес. Ще трябва да проявите изобретателност, за да намерите решение на проблем, който ви тормози. Направете това, което смятате за правилно.

Риби

Ще имате шанса да покажете най-доброто от себе си и да получите признание за вашите действия и постижения. Вие сте в добра форма, но правите твърде много за другите хора и недостатъчно за себе си. Пазете се от преумора!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай