Зодиак: Силни емоции за лъвовете, телецът празнува с приятели

Новолунието от рано тази сутрин прави хората по-емоционални и по-обидчиви

Зодиак: Силни емоции за лъвовете, телецът празнува с приятели | StandartNews.com

Новолунието от рано тази сутрин прави хората по-емоционални и по-обидчиви. Затова отдайте повече топлина на близките си и особено внимание отделете на децата. Настроението става променливо, нестабилно. През този период е по-добре да не се вземат решения и да не се предприемат необмислени действия. Веселият смях и разположението на приятелите и семейството събрани на една маса е най-добрият метод да се укрепят взаимоотношенията и да се изпълни дома с радост и веселие. Освен това всяко приготвено с любов ястие ще укрепи вашият организъм с допълнителна енергия.

Овен

Днес имате възможност да се посветите изцяло на семейството, тъй като за вас е важно да прекарвате време с близките си. Следобедът създава подходящата атмосфера, а оптимизмът и забавлението доминират и разкрасяват моментите.

Телец

Днешното новолуние ви помага значително да нормализирате чувствата и травмите от миналото, които ви измъчват. Следобедът създава идеалното време, за да се забавлявате добре с приятелите си.

Близнаци

Финансови проблеми, които може да излязат на преден план. Дава ви се възможност да приключите някои дела въз основа на силната си интуиция. Опитайте се да не идеализирате хората, с които имате работа и се съсредоточете върху това, което е добро за вас.

Рак

Новолунието се формира във вашия знак. Акцентът ще бъде поставен върху личните взаимоотношения, дома, семейството, върху финансовата стабилност и като цяло върху сигурността и баланса на емоциите.

Лъв

Днес се чувствате силно емоционални, тъй като спомените от миналото могат да се появят и да завладеят ума ви. Следобедът ви помага да се успокоите и да се насладите на моменти на радост и безгрижие с любимите си хора.

Дева

Благоприятни са условията за коригиране на грешки, допуснати през предходния период. В случай, че възникнат нови запознанства, условията ще бъдат благоприятни за преминаване на контактите към по-стабилно или обвързващо ниво.

Везни

Снизходителното мислене, както и необходимостта от баланс и стабилност ще помогнат за постигане на компромиси в отношенията. Вашата интуиция е безпогрешна и ще ви отведе по идеален начин към възможно най-доброто сътрудничество.

Скорпион

Денят е зареден със силно емоционална енергия и това може да не ви позволи да разрешите ежедневните проблеми, които ви вълнуват. Все пак е добре да запомните, че можете да приключвате делата си без стрес, стига да имате абсолютна самоконцентрация във всичко, което правите.

Стрелец

Страстта няма да липсва във връзката ви, тъй като създава идеалната атмосфера да прекарате прекрасни моменти с човека, който имате до себе си. Ако сте необвързани, може да се появят нови запознанства.

Козирог

Възползвайте се от възможностите за забавление с партньора си, които могат да повлияят много положително на хода на връзката ви. Ако сте необвързани чрез вашето непосредствено обкръжение, може да има нови хора, които ще повлияят на въображението и емоциите с присъствието си.

Водолей

Фокусирате се върху целите и стремежите, които имате и е възможно да ви хрумнат оригинални идеи. Следобедът повдига настроението ви и създава условия за моменти на забавление с хора от приятелската среда.

Риби

Днес ще изпитвате позитивни емоции. Ще се радвате на спокойствие и възможност да си отдъхнете малко от проблемите. Посветете този ден на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай