Зодиак: Лъвът избягва затруднения, телецът мени настроения

Ако днес денят ви поднесе изненади, неочаквани събития, вие няма да сте готови за тях

Зодиак: Лъвът избягва затруднения, телецът мени настроения | StandartNews.com

Ако днес денят ви поднесе изненади, неочаквани събития, вие няма да сте готови за тях. Затова винаги трябва да сте организирани и в готовност. Способността да се адаптирате към обстоятелствата и да променяте плановете и тактиките на поведение ще ви бъде от полза. От друга страна, нехармоничният аспект на Юпитер и Луната през втората половина на деня повишава емоционалността, егоизмът нараства. Подсилва се непредсказуемостта поради неочаквани обстоятелства. Напрежението между Юпитер и Луната може да намали късмета. По това време трябва да внимавате, когато пътувате, особено надалече. По-добре е да отложите важните дела, най-вече свързани с посещение на институции.

Овен

Днес ще искате вие да командвате парада, защото все ви се струва, че другите не правят както трябва нещата. Това обаче не винаги е разумно и може да изостри отношенията с околните. Избягвайте да се бъркате в чужди работи и не участвайте в клюки.

Телец

Настроението ви ще се променя твърде често, причината може да е вашата непоследователност и нетърпение. Бъдете нащрек, защото сега сте способни да привличате двусмислени ситуации към себе си.

Близнаци

Днес звездите могат да ви поднесат щастлива случайност, ако сте малко по-предприемчиви и инициативни. Проявете креативност или направете нещо, което отдавна искате да направите. Пазете се от недоброжелатели, те могат да се крият зад маската на приветливост.

Рак

Днес може нещо да провокира вашите подозрения. Не оставяйте мрачните мисли да се въртят в главата ви. Опитайте се да се отпуснете - това ще ви помогне да хармонизирате отношенията си с околните и ще ви помогне да се почувствате по-спокойни.

Лъв

Хороскопът ви за днес обещава благоприятен ден, за да осъществите плановете си и да избегнете затруднения. Вероятни са не само неочаквани неща, но и приятни срещи с хора, които отдавна не сте виждали.

Дева

Днес внимавайте какво предприемате и не бързайте с изводите - те едва ли ще бъдат много верни.  Денят е активен, така че е добре да се погрижите за подреждането на нещата в дома, офиса, бюрото, документите.

Везни

Днес може да съберете нови впечатления. Ще имате творческо вдъхновение. Може би ще откриете нови хоризонти в собствения си двор. Станете господар на този ден и не позволявайте на никой друг да ви налага свои правила. Играта е само ваша.

Скорпион

Опитайте се да направите живота си по-колоритен, намерете нови източници на вдъхновение, внесете нотка на неопределеност в обичайната обстановка - оставете всичко да работи за вас. Чудесен момент за флиртуване.

Стрелец

Денят се очертава за повечето от вас да е спокоен и благоприятен за решаване на всякакви проблеми и въпроси. През цялото време настроението ви ще е страхотно, освен ако сами не си докарате неприятности с необмислени действия.

Козирог

Добър ден за смели действия и решения, но разчитайте предимно на себе си. Ще сте изпълнени с ярки идеи. Хороскопът ви съветва да проявявате повече активност и независимост при решаването на всякакви въпроси.

Водолей

Днес бъдете активни - ще се справяте с лекота с почти всички трудности и проблеми. Преди обяд бъдете внимателни, за да не пропуснете важна информация. Вслушвайте се в съветите на другите, но не ги следвайте буквално.

Риби

Можете да поставите нещата си в ред. Днес ще можете да правите всичко с особена лекота. Не планирайте да вършите много задачи за първата половина на деня – възможни са изненади, които могат да променят вашите планове.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай