Златно пълнолуние довечера! Емоции побъркват 4 зодии

Ето какво да очакват представителите на различните зодии в следващите дни

Златно пълнолуние довечера! Емоции побъркват 4 зодии | StandartNews.com

Всеки човек реагира различно на фазите на Луната. Най-ярката реакция е при пълнолуние - по-често при чувствителни и емоционални хора. В астрологията Луната е отговорна за чувствителността и емоциите.

Представителите на водния елемент са най-чувствителни към пълнолунията: Рак, Скорпион и Риби. Но ако в хороскопа на човек е изразена Луната, то този човек също ще реагира активно на лунните затъмнения, независимо от зодията.

Златното пълнолуние на 24 юли 2021 г. ще засегне особено Водолей, Лъв, Телец, Скорпиони. То настъпи в 5.36 ч. тази сутрин, но ще е особено силно и довечера. Астролозите казват, че ще промени живота на всички зодии в следващите дни.

Ето какво да очакват представителите на различните зодии в следващите дни:

ОВЕН - Възможно е някой от вашия кръг да ви вдигне нервите или да ви развали настроението. Но вие сте привикнали с това и ще се справите безпроблемно.

ТЕЛЕЦ - Благоприятно време, приятни емоции и радост от общуването, особено от съмишленици и приятели. Така накратко астролозите описват следващите дни за телците. Единствено, да внимават с близки приятели и възможност за клюки и интриги.

БЛИЗНАЦИ - Чудесно настроение, позитивна комуникация, приятни преживявания и за млади, и за стари. Те са късметлии през това Пълнолуние и ще останат доволни от периода.

РАК - Ще станете емоционални, рефлексивни и дори загадъчни в следващите дни. Но това е нормално състояние за вас през този натоварен с различност период.

ЛЪВ - Промени в настроението или променящи се събития да очакват представителите на зодията. Но те са свикнали на такива обрати и ще преминат през тях успешно.

ДЕВА - Емоциите ще са свързани с работата. За мнозина предстои преоткриване на ангажиментите с колегите. Други представители на зодия да очакват промяна на ниво приятелски кръг.

ВЕЗНИ - Любовните, приятни преживявания са много възможни, както и емоциите за децата. Повече от заслужени позитивни моменти ще съпътстват представителите на Везни до следващото пълнолуние.

СКОРПИОН - Всичко ще бъде по Скорпионски: измъчвате себе си или ужилвате другите. Емоциите полудяват. При някой има ревност, някой е измислил фантазии.

СТРЕЛЕЦ - Може би някой от вашата среда ще ви разбере погрешно, или вие няма да разберете някого. Внимавайте все повече приятели ще се съмняват във вас.

КОЗИРОГ - Страхотен период, всичко върви като по часовник. Парите са много полезни за повишаване на настроението ви. Ще имате срещи с влиятелни хора, които е възможно да ви окажат подкрепа.

ВОДОЛЕЙ - Емоции, а при някои чувствата ще бъдат в пика си. Внимавайте със сериозните връзки, ако искате да ги запазите. Шансът да изпаднете в депресия е голям.

РИБИ - Някой има безсъние и желание да се потопи в недрата на подсъзнанието си и това са представителите на зодия Риби. Те ще са отдадени на любимия човек и няма изгледи за флиртове или изневери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай