Жизел Бюндхен с ново гадже

На Свети Валентин бяха хванати да се целуват

Жизел Бюндхен с ново гадже | StandartNews.com

Моделът Жизел Бюндхен е с ново гадже. Тя и играчът на американски футбол Том Брейди се разделиха през есента на 2022 г. Двойката беше женена 13 години и има две деца. Причината за раздялата беше нежеланието на спортиста да отделя време на децата и съпругата си. Той предпочиташе да се концентрира върху кариерата си, пише „Труд“.

След развода Жизел беше сломена, тя не знаеше как да живее. Скоро след раздялата стана известно за романса между Том Брейди и Ирина Шейк. Бюндхен се почувства опустошена, възмутена и обидена.

Страданието приключи, след като тя реши да започне да тренира жиу-джицу и се срещна с треньора Хоаким Валенте. Според една от версиите двойката се среща от миналото лято. Слуховете за връзката им периодично изтичаха в пресата, но Жизел не коментира аферата, която й се приписваше. Единствено през 2023 г. тя каза в интервю за “Венити феър”: “Той е наш учител и най-важното е човек, на когото се възхищавам и вярвам. Толкова е страхотно да имаш такава енергия около децата си”.

Изглежда двамата имат отношения повече от една година, но едва сега, на празника на Свети Валентин, бяха хванати да се целуват.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай