Животът на 3 зодии се преобръща! Какво им готви съдбата

Степента на съдбовност през юли е буквално извън всякакви очаквания!

Животът на 3 зодии се преобръща! Какво им готви съдбата | StandartNews.com

Междинната точка между затъмненията на 6-ти юли, съединението на Марс с Уран и второто пълнолуние в Козирог на 21-ви юли определено ще преобърнат живота на много хора!

Поемете малко въздух, защото юли 2024 г. ще ни шокира с поредица от внезапни събития. Започваме на 5-ти юли с настъпването на Новолунието в Рак, последвано от „Междинна точка“ между затъмненията. Това, което започна от 25-ти март до 8-ми април, ще "изстреля" някакъв междинен резултат, който окончателно ще ни стане ясен едва при Затъмнението от 18-ти септември до 2-ри октомври.

Това означава, че степента на съдбовност през юли е буквално извън всякакви очаквания. Не напразно астролозите наричат „Междинните точки" – „Дни на трикстера". Това е така, защото съдбата си играе с нас и могат да се случат най-необичайни и непредвидими събития.

Освен това съвпадът между Марс и Уран в Телец ще бъде важен период през този месец, когато от 14-ти до 17-ти юли може да има абсолютно уникални събития, свързани с финансите, както и с влиянието на мъжете върху живота на жените. Например: много мъже може да решат да предприемат сериозна стъпка, като брак, развод, преместване, съжителство и т.н.

Телец

Съединението на Марс и Уран се намира във вашия знак, което може да доведе до ключово събитие в живота ви, свързано с кариерата и статуса. Възможно е да бъдете назначени на важна длъжност или да придобиете феноменална популярност. Вероятно е също така в живота ви да се появи мъж, който ще предизвика във вас много силни емоции.

Овен

Вашият управител Марс е в съвпад с Уран в сектора на финансите и самочувствието, което може да доведе до буквално увеличаване на приходите. Всичко това е възможно да се случи благодарение на покровителството на приятели или на желанието на Вселената да ви помогне сбъдването на някоя ваша мечта. Това е моментът, в който в живота ви неочаквано и непредвидено навлиза нещо, което носи успех и чувство за самодостатъчност.

За Овните също така е възможно и внезапно да нарасне финансовото им състояние. Това ще се случи благодарение на влиянието на приятели и интернет общността. Много е възможно да ви препоръчат като специалист.

Лъв

През юли в картата ви се образува аспектна опозиция между Венера и Плутон, която може да доведе до внезапен изблик на страст или появата на страстен ваш очитател.

А за обвързаните Лъвове, от 12 до 15 юли има вероятност от сериозни конфликти с партньора. И ще се наложи да отстъпите, да се държите по-дипломатично и да правите компромиси. Само тогава ще триумфирате дългосрочно в тези отношения, пише dama.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай