Затвориха за журналисти срещата "Бизнес-правителство"

Затвориха за журналисти срещата "Бизнес-правителство" | StandartNews.com

Затвориха за журналисти срещата между бизнеса и правителството в хотел "Балкан". Представителите на медиите бяха изолирани в отделно помещение на първия етаж, докато дебатите се водят на втория. 

Достъп до участниците в срещата под надслов "България в глобалната несигурност. Рискове и възможности за икономиката" е ограничен само за подбрани медии, които ще направят протоколни снимки в началото на заседанието и след това също ще бъдат отстранени от залата.

Журналистите ще могат да наблюдават срещата на видеоекран, но все още не се знае дали ще имат възможност да зададат въпроси на организаторите и участниците във форума.

На форумът се очаква да  присъстват премиерът Бойко Борисов, президентът Росен Плевнелиев, еврокомисарят по разширяването на ЕС Йоханес Хан, финансовият министър Владислав Горанов, гуверньорът на БНБ Димитър Радев, шефът на Сибанк Петър Андронов и шефът на Райфайзенбанк Оливер Рьогел.

На събитието ще вземат участие и вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на икономиката Божидар Лукарски и министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай