Защо Мики Рурк и Робърт де Ниро се мразят

Актьорите не се дишат от 30 години

Защо Мики Рурк и Робърт де Ниро се мразят | StandartNews.com

Мнозина вече са забравили, а някои дори не са подозирали, че Мики Рурк и Робърт де Ниро се мразят от 1987-а. А през 2020-а между тях отново прехвръкнаха гневни искри.

През 1987-а те играят заедно в трилъра "Ангелско сърце". Де Ниро е почти 10 години по-възрастен от Рурк. Когато Рурк започва актьорската си кариера, Де Ниро вече е суперзвезда, благодарение на "Кръстникът 2", "Шофьор на такси" и "Ловецът на елени". През 1987-а самият Мики Рурк вече е любимец на милиони зрители, но изпитва респект към де Ниро и е във възторг от възможността да работи с него. Де Ниро обаче отказа да общува с изгряващата звезда. Това се дължи на метода на работата му – той се опитва да остане "в роля" и зад кадър. Но Мики Рурк остава обиден.

Неотдавна Мики каза пред медиите, че Мартин Скорсезе е искал да го ангажира за роля в "Ирландецът". Той обаче не получил ролята, защото Робърт Де Ниро отказал да се снима с него. В отговор на това изказване Де Ниро заяви, че Рурк не казва истината и че никога не е бил обсъждан за роля в "Ирландецът". Реакцията на Рурк не закъсня, пише БГНЕС. Той публикува в Инстаграм пълна с обиди към колегата си публикация, подчертавайки, че това е първият случай в цялата му кариера, когато някой го обвинява в лъжа. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай