Защо Мариан Бачев отново отложи сватбата

Актьорът и жена му Милена Видер отбелязаха 20 години съвместен живот тази година

Защо Мариан Бачев отново отложи сватбата | StandartNews.com

Мариан Бачев и жена му Милена Видер отбелязаха 20 години съвместен живот с годеж навръх Великден тази година, но пандемията промени плановете им за щура сватба. Двамата имат две дъщери, но идеята за луд сватбен купон продължава да ги вдъхновява. Но кога точно ще се случи празненството и къде - тепърва ще става ясно.

"Сватба ще има все пак", сподели наскоро актьорът в тв интервю. И добави, че след 20 години съвместен живот това е "неизбежно по смисъла на естествения ход на събитията", освен това много ще разнообрази ежедневието. Тази новина се оказа най-изненадваща за дъщерите им Александрина и Косара.

"Категорично не вярвам, че бракът променя нещо. Ако някой е решил да излезе извън общия път, по който вървите, той ще излезе. И всякакви сцени на ревност и дебнене на принципа „дай да не се дебнем, че ще се хванем” абсолютно смятам за безсмислица по отношение на това - ценностите, които човек изповядва", каза Мариан Бачев наскоро. Колко пъти една двойка е минавала под венчило не означавало задължително, че това ги прави здраво семейство. "Семейството е като вярата, то е дълбоко в теб, няма нужда да го демонстрираш", смята актьорът.

"Никога не сме се разделяли, над 20 години сме заедно с Милена, от 14 години имаме деца, това наистина съм го смятал за една основа за добрата хармония", казвал е Мариан, като е допълвал, че често пътува покрай театралните представления, през уикендите с Милена са заети с школата, редовно е шофьор на дъщерите им и не почти, а направо си няма почивен ден.

Затова когато настъпила пандемията, семейството първо се отдало на заслужена почивка. Явно са намерили и време за годеж, с който изненадаха по Великден. Актьорите се сгодиха в присъствието на дъщерите си в любимия си ресторант в Пловдив. По-късно Мариан се похвали в социалната мрежа и показа годежния пръстен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай