Задава се нова холивудска двойка

Хари Стайлс и Оливия Уайлд са били забелязани да се държат за ръце на сватбата на техен приятел

Задава се нова холивудска двойка | StandartNews.com

С настъпването на 2021-а в светските среди се заговори за нова светска двойка - Хари Стайлс и Оливия Уайлд, съобщиха световните медии. 26-годишният певец и с десет години по-възрастната от него актриса са били забелязани да се държат за ръце на сватбата на техен приятел в Монтесито, Калифорния. По-късно двойката се е отправила към дома на британския певец в Лос Анджелис.

View this post on Instagram

A post shared by 1d (@onedirectionbc)

Според неназован източник от обкръжението им Стайлс и Уайлд излизат от няколко седмици, а на сватбеното парти са демонстрирали привързаност и са изглеждали много щастливи. Двамата наскоро снимаха заедно филма "Don't Worry Darling", в който певецът е в главна роля, а актрисата се изявява като режисьор.

Хари Стайлс се прочу като член на момчешката група "One Direction". Изпълнителят дебютира като актьор във филма "Дюнкерк" на режисьора Кристофър Нолан, припомня БТА. Оливия Уайлд е позната с ролите си в телевизионни и филмови продукции като "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите", "Д-р Хаус", "С пълна газ".

Преди няколко седмици беше оповестено, че по-рано през 2020-a актрисата се е разделила с дългогодишния си партньор, актьора Джейсън Съдейкис, от когото има 6-годишен син Отис и 4-годишна дъщеря Дейзи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай