За всички фенове на Хелоуин. Екстравагантно парти у нас

Билетите са ограничени

За всички фенове на Хелоуин. Екстравагантно парти у нас | StandartNews.com

Специално за Деня на Вси светии в Киноцентър Бояна ще има парти, промобилетите за което вече са пуснати на цена 33 лв. за обикновен и 99 лв. за ВИП.

„В нощта на 31 октомври превземаме киноцентъра „Ню Бояна“ и каним всички секси вещици, здрави върколаци, пакостливи духове, жадни за купон зомбита и членове на семейство Адамс на дансинга в Ню Йорк. Очаква ни безсрамно парти, зловеща декорация, сцена в средата на залата и възможност да надникнем през нощта из декорите, на които са снимани милион холивудски филми“, пишат организаторите от Fest team.

Те напомнят на феновете, че билетите са ограничени и се шегуват, че ако феновете не се сдобият навреме с пропуски, вероятно ще свършат и ще стане като Нова година преди пандемията, когато всичко се разпродаде за дни. Купонът е от поредицата Shame party, a на дансинга ще чуем едни от най-големите актуални хитове и легендарни парчета от миналото.

На нюйоркските декори в студията са снимани едни от най-големите холивудски продукции, гостували у нас. Неизменно феновете ги свързват с кинохита „Непобедимите 2“, който бе изцяло заснет на родна земя. Преди седмица бе премиерата на четвъртата част от франчайза, по-голямата от която беше заснета в Солун.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай