За първи път! Кейт наруши кралския дрескод

Престолонаследникът и семейството му на Великденската служба

За първи път! Кейт наруши кралския дрескод | StandartNews.com

За първи път откакто е в двореца, Кейт Мидълтън наруши кралския протокол.

Принцесата на Уелс Катрин присъства на великденската служба в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор, като се появи там придружена от съпруга си принц Уилям и трите си деца, включително четиригодишния принц Луис, когото тя водеше за ръка. Херцогинята на Кеймбридж и Корнуол изглеждаше ефектно както винаги, но мнозина забелязаха, че за първи път от много години тя наруши кралския дрескод.

Кейт носеше елегантна яркосиня вталена рокля от любимата си дизайнерка Катрин Уокър. Тя оформи шоколадовокафявите си кичури в спретната прическа, носейки подходяща шапка Lock & Co и бежови велурени обувки. Като бижута принцесата избра обеци с перли и сапфири и годежен пръстен, принадлежал на покойната принцеса Даяна.

Най-голямо внимание обаче привлече маникюрът на съпругата на бъдещия крал, пише Hello. 

Катрин, която допускаше максимум бледорозов лак и най-често просто предпочиташе чисти нокти без лак, дойде на църква с червен маникюр, чийто цвят британският Vogue определи като "весело алено".

Според кралския етикет изкуствените или ярко оцветени нокти не са подходящи за публични изяви. Кейт знае това правило, но реши да рискува.

Дъщеря й, принцеса Шарлот, изглеждаше прекрасно в елегантно тъмносиньо палто и пастелно син чорапогащник. Принц Джордж и принц Луи носеха еднакви тъмносини сака, с изключение на това, че по-големият брат носеше панталон на църквата, а по-малкият носеше сини шорти.

Принц и принцеса на Уелс

И Кейт, и Уилям изглеждаха много весели, принцесата се усмихваше.

Това не е първият път, когато Катрин излиза в смел и красив кобалтов цвят. Миналата година тогавашната херцогиня на Кеймбридж носеше същото палто на служба за Деня на Британската общност.

Превод: GlasNews

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай