За да става в 4,30! С колко позлатиха Цънцарова

феновете на тв журналистката обаче ще са доволни

За да става в 4,30! С колко позлатиха Цънцарова | StandartNews.com

Всичко на този свят си има цена. А цената понякога е сурова, макар и да изглежда златна..

Но феновете на Мария Цънцарова могат да бъдат доволни. Три години след като направиха подписка, че я искат като водеща на "Тази сутрин", желанието им е удовлетворено. Устатата журналистка става екранна партньорка на Златимир Йочев в сутрешния блок на Би Ти Ви. Така медиата ще се опита да вдигне рейтинга на предаването, което в последните години изостава от сутрешния блок на Нова. 

Мария Цънцарова се разделя с предаването "Тази неделя", което водеше в комплект с Петя Дикова в продължение на две години. След като негови лица станаха Бесте Сабри и Митьо Маринов, тя минава в "Тази сутрин", където ще си партнира със Златимир Йочев. Това е довело и до чувствително увеличение на заплатата й. За да става всяка сутрин в 4,30, че да може да е на екран от 6, Мария се е договорила за близо 20 000 лева месечна заплата.

Три години след петицията за връщането й в "Тази сутрин" Цънцарова става водеща на предаването. Нахаканата журналистка сяда до изключително сдържания и обран в поведението си Златимир Йочев. Според Хекимян двамата ще бъдат прекрасен екип, който се допълва с качествата си. Той издирваше партньорка на Йочев в продължение на година и половина – още от внезапното напускане на първата му екранна половинка в Би Ти Ви Биляна Гавазова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай