Юксел Кадриев побесня! Ще се намесва ли полицията

Драмата е свързана с общинското жилище

Юксел Кадриев побесня! Ще се намесва ли полицията | StandartNews.com

 

Идва сериозно изпитание за популярно лице от тв екрана.

Юксел Кадриев прибира 5826 лв. на месец от Би Ти Ви, но въпреки това не иска да пръска пари по скъпи квартири. Затова преди 10 години се е уредил с общинско жилище, за което плаща едва 93 лв. на месец.

Смяната на властта в София обаче ще доведе до най-голямото унижение в живота на новинаря. С решение на Апелативен съд - София Кадриев трябва да напусне до 1 месец общинското жилище, за да го отстъпи на истински нуждаещи се хора. Съдът е решил, че заплатата му е достатъчно добра, за да си позволи нормална квартира, още повече че вече дъщеря му е пълнолетна и не живее с него.

В момента Юксел живеел в почти безплатния дом с приятелката си. Само двамата се ширили в просторен апартамент в елитния столичен квартал „Борово“.

Юксел бил направо бесен, че искат от него да остави квартира с месечен наем от едва 93 лв., за да се нанесе някъде, където ще му искат поне 2 бона за подобна квадриатура. Макар да печели почти по 6 бона на месец, Кадриев не бил съгласен да дава половината от тях за квартира и сметки.

Твърди се, че  до момента отказвал категорично да предприеме каквито и да било мерки за изнасяне, пише Уикенд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
123
преди 5 месеца

Лайнар....

Откажи