Йорданка Христова вярва в прераждането

Всички сме опитни зайчета в ръцете на големия творец, казва поп звездата

Йорданка Христова вярва в прераждането | StandartNews.com

„Вярвам в прераждането. Сигурна съм, че душите ни отлитат в рая, където е бяло и прекрасно. Понякога се шегувам, че адът е тук, на земята. Самият живот е изпитание – прави ни засечки, организира ни номера. Често имам чувството, че всички ние сме опитни зайчета в ръцете на големия творец отгоре – а той от време на време ни наказва“, сподели щрихи от личната си философия Йорданка Христова при Георги Любенов в БНТ.

Голямата певица в продължение на почти четири месеца е била в социална изолация. Тя се е върнала към започнати, но недовършени песни и те скоро ще звучат в ефира. Заради пандемията обаче е изпуснала прощално турне в САЩ и Канада. Преди него е трябвало да мине през Куба, за да се сбогува с духовната си сестра Терасита Капоте – бившата посланичка на Хавана в София, която преди броени дни се възнесе към по-добрия свят.

„Но каквото и да става, трябва да се мисли позитивно. Не обичам да се опаквам. Времето ще покаже дали това, което се случва днес, е правилно или не. Може би някой отрицателен герой след години ще изглежда положителен“, убедена е Данчето. Докато е била пред телевизора с анцуг и пижама, е изчела много книги, но е написала съвсем малко редове към своята автобиография, по която работи отдавна. „Не ми се ровичка в моя живот. Всичко наоколо е толкова интересно. Досега само не съм се телепортирала“, коментира една от първите вечни дами на родната поп музика, която наскоро е получила страхотен комплимент - мъж, на когото държи, й рекъл „Още ставаш“,  а тя му отвърнала, че и хитовете й стават, въпреки че са на по половин век. Данчето не пропусна да препоръча на мъжете от властта да не политизират пандемията. „Това е огромна грешка“, убедена е поп звездата.         

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай