Йоана от "Игри на волята" е в Коста Рика

Парите трябва да се харчат за преживявания и спомени, казва студентката от Йейл

Йоана от "Игри на волята" е в Коста Рика | StandartNews.com

Йоана Лазарова от "Игри на волята" е в Коста Рика. "Не се прибрах след реалити шоуто, с приятели проучихме закъде може да се пътува и избрахме да отидем в Коста Рика. Разбира се, след като си направихме PCR тест", каза студентката по политология в университета в Йейл пред Нова тв. Тя каза, че в южноамериканската страна също има карантина, носят се маски, ресторантите не работят.

Йоана обича пътешествията, била е в Кабо Верде, в парка в Мозамбик, вместо на абитуирентски бал е отишла във Филипините. "Парите трябва да се харчат за преживявания и спомени, а не за материални неща", казва още Йоана.

В университета също учат дистанционно, може да се следва от всяка точка на света. Над 3 млн. авериканци вече са ваксинирани. "Настроенията са смесени, в Йейл също започнаха ваксинация. Това е тема, която дискутираме постоянно, каза Йоана. В САЩ има хора, които искат да се ваксинират, други предпочитат да изчакат", каза още Йоана. Тя призна, че е с автоимунно заболяване, затова също би искала да изчака с ваксината. "Всеки трябва сам да вземе решение", добави тя.

Тя иска да остане в САЩ след като завърши, иска да пътува и да се занимава с проекти и различни дейности за опазване на околната среда. След това може да се върне в България.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай