Вярно ли? Линда на Кирил Петков става тв звезда, влиза в риалити

Очаква се разрешение от съпруга й

Вярно ли? Линда на Кирил Петков става тв звезда, влиза в риалити | StandartNews.com

Линда - съпругата на бившия премиер Кирил Петков, може да стане тв звезда. Канадката може да взеле в риалити шоу, защото е поканена за новия сезон на "Мастършеф". Линда Петков обаче няма да готви, а ще е в журито. Новината съобщи "Флагман", като се позовава на хора от екипа на продукцията. 

Очаква се новите епизоди на хитовото кулинарно риалити да стартират през пролетта на 2023 г. Участниците, които ще се явяват на кастинги, вече са избрани, но съставът на тричленното жури все още не бил напълно утвърден. Със сигурност е ясно, че хоби готвачите няма да бъдат оценявани от Силвена Роу, Андре Токев и Петър Михалчев, които през последните сезони раздаваха престилките.

Сред сигурните имена в новото жури бил Александър Таралежков – готвач с международна слава, живеещ в Англия. В журито ще има и още един мъж, за който също се говори, че ще дойде от Великобритания, като се спряга името на брата на актьора Владимир Карамазов – Иван Александров, който е сладкар от световен ранг и приготвя торти дори за британската кралска фамилия.

Най-голяма обаче е интригата коя ще бъде единствената жена, която ще застане в панела с журито. От Би Ти Ви искали да закопаят конкуренцията с рейтинг, като привлекат съпругата на бившия премиер Кирил Петков. Самата Линда е бивша участничка в шоуто. Тя бе звезда в шестия сезон на „Мастършеф“ през 2020 г., когато още на кастингите впечатли журито с безглутенов вариант на торта „Гараш“. Тогава Силвена Роу, почитателка на здравословното хранене и готвене, бе във възторг от канадката и ѝ даде златна престилка, с която ѝ осигури сигурно място в шоуто. Линда обаче не можа да стигне до финалите и да се пребори за голямата награда, но набра сериозна популярност покрай шоуто, която осребри добре, отваряйки своя сладкарница за веган десерти в София.

Канадката вече има опит като жури. През тази година тя прие да журира в мащабен кулинарен конкурс, който се проведе в интернет, и дори засне професионална фотосесия специално заради проекта. Тя поддържа и отлични отношения с екипа, който движи „Мастършеф“ в Би Ти Ви. Именно заради топлите си връзки с тях преди време успяха да я убедят да бъде гост в шоуто на Силвена Роу, когато тъкмо бе станала премиерша.

Единственият вариант Линда да не се съгласи да бъде част от журито на новия сезон на кулинарното риалити бил да не получи подкрепа от мъжа си за новото начинание.

Канадката не страдала от сценична треска, чувствала се уверена пред камера и езиковата бариера нямало да е проблем за тв изявите ѝ. Като некомерсиално лице в тв бранша продуцентите щели да ѝ предложат солиден, но по-нисък хонорар от тези, които досегашните шефове в журито прибираха от продукцията.

Като резервни варианти за мястото на Линда се обсъждали и други две участнички от „Мастършеф“, които обаче вече са печелили предходни сезони на шоуто, а именно Мария Жекова и Севда Димитрова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай