Всеки става DJ на ЧНГ-купон с A1 Xplore Music

A1 Xplore Music включва богато разнообразие от музика

Всеки става DJ на ЧНГ-купон с A1 Xplore Music | StandartNews.com

Наричат го „най-хубавото време от годината“. И как да не е, когато празничното настроение е навсякъде, почивните дни са повече от работните, а срещите с близки и приятели са основното ни занимание.

Потопени в домашен уют и семейно щастие, неусетно идва ред и на трепетното очакване на Новата година. Освен с равносметки за изминалите 12 месеца и обещания за предстоящите, настъпването на дванадесетия час предполага по-специално посрещане. Без значение дали сме в луксозно заведение или в удобна домашна обстановка, едно е сигурно – настроението винаги е приповдигнато, емоциите са положителни, а танците - до зори.

И когато става дума за празненства и танци, един от най-важните фактори е музиката. Тя трябва да е подходяща за повода и обстановката, и разбира се – спрямо предпочитанията на гостите. Празненствата за Нова година са толкова много, че няма как на всяко парти да има DJ. Но това не бива да пречи на доброто настроение и желанието за танци. В тези случаи най-добрият приятел на всяко празненство са популярните стрийминг платформи. Това са онлайн услуги, при които възпроизвеждането на съдържание (видео или аудио) се случва незабавно и по избор на потребителя, като не се налага то да бъде изтегляно като файл и после да се възпроизвежда през програма. Именно това ги прави толкова удобни и предпочитани от съвременните потребители – възможността да разполагаш с милиони песни навсякъде и по всяко време.

Първата музикална стрийминг платформа с фокус върху българската музика - A1 Xplore Music, която се появи още през 2018 година, предлага на абонатите си над 30 милиона песни и 90 000 български и световни радиостанции. Услугата може да се ползва не само онлайн, но и офлайн от различни устройства - персонален компютър, таблет или мобилен телефон. Xplore Music се предлага с месечен абонамент, като при активация всеки потребител получава безплатен тестов период. Важно предимство на платформата е, че слушането на музика през А1 Xplore Music не харчи от мобилните данни в плана на клиента.

A1 Xplore Music включва богато разнообразие от музика, като регулярно се добавят най-новите световни и български хитове. Предимство на платформата е, че разполага с много широк набор от български песни от всички жанрове. Потребителите могат да подреждат любими музикални парчета в плейлисти, които след това да споделят с други хора. А могат и да избират от стотици тематични предложения в платформата, оставяйки възможност да открият новата си любима песен сред непознатите произведения.

Ако решите сами да изберете песните за новогодишното парти, то ето няколко съвета:

  • Подредете песните спрямо енергията и тайминга на партито – ненатрапчива, фонова музика за начало и пристигане на гостите, след това плавен преход с актуални хитове, а любимите парчета оставете за кулминацията на събитието. За финал са подходящи евъргрийни и класики.
  • Следете настроението и очакванията на гостите – независимо от предварително подготвения сценарий и плейлист, в хода на партито може да се наложи да импровизирате и да променяте реда и дори стила на песните.
  • Не се притеснявайте, ако някой поиска конкретна песен, която не е в плейлиста. Тя бързо може да бъде открита в търсачката на A1 Xplore Music.
  • не забравяйте, че колкото и добре подреден списък с песни да подготвите, празникът няма да бъде запомнящ се без забавна компания и много добро настроение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай