Враждата между Юлиан Вергов и Геро ескалира

Чашата преля в шестия лайф на "Като две капки вода"

Враждата между Юлиан Вергов и Геро ескалира | StandartNews.com

Враждата между Юлиан Вергов и новия водещ Геро ескалира в последния лайф на "Като две капки вода". Двамата се хванаха за гушата още в първия епизод на сезона и оттогава водят словесни спорове всеки път и то почти непрекъснато през трите часа на шоуто. В шестото издание обаче чашата буквално преля... върху лицето на Вергов. 

"Не мога да разбера защо в днешното предаване Геро трябва да бъде навсякъде - в асансьора с участниците, на барабаните зад участниците... Знам, че на 16 април има премиера на страхотния филм "Жигули", но защо той трябва да бъде навсякъде. Това ли е начин за реклама?! Така ли се случват нещата тук?! Който каквото има да си рекламира", каза Вергов след прекрасното изпълнение на Михаела.

Геро, със сериозен поглед на лицето, тръгна към масата на журито, повтаряйки: "Защо не престанеш да го правиш това нещо?". Когато застана пред Юлиан, Геро взе чашата му с вода и му я плисна в лицето. Тъй като "враждата" между двамата, разбира се, е игра, Вергов се усмихна, оплака се на Хилда, която се подхилкваше и продължи да хвали превъплъщението на Михаела във Ваня Костова. 

Скечовете им може да са за шоу, но на зрителите като че ли започват да им омръзват маймунджилъците. "Геро е прекрасен актьор, но непрекъснато апострофира членовете на журито, прекъсва ги и не им дава възможност да се изкажат. Поведението му спрямо Вергов е дразнещо, а за заливането с вода нямам думи"; "Този лайф беше превърнат в махленска препирня. Беше грозно и непрофесионално отношението между Геро и Вергов, постъпката на Фънки, оплакването на Къци (макар и журито да беше право), реакцията на Азис (макар и той да беше прав), разходките насам натам на Вергов. Тези хора все едно бяха на репетиция, а не на живо предаване! Много съм разочарована"; "Прекъсвания, измислени сплетни, философстване... Това поведение е забавно точно два пъти в рамките на първите 20 минути, но за всичките часове е досадно и силно напрягащо. Достатъчно напрежение има в ежедневието, за да слушаме крясъци и изблици вечер по телевизията. За мен водещите, които супер много харесвам, би било добре да не прекъсват толкова жури и участници. И без измислени скандали, не е забавно. Бъдете леко и лежерно забавни, не напрящи" - пишат в социалните мрежи разочарованите фенове на шоуто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай