Война в "Хелс китчън"! Шеф Ангелов избухна

За трета поредна седмица звездите триумфираха

Война в "Хелс китчън"! Шеф Ангелов избухна | StandartNews.com

Източник: NOVA

Отборът на Златните постигна трета поредна победа в Кухнята на Ада и се спаси от елиминация. Сред звездите блеснаха Пеньо Гатевски - Гатьо и Коцето Калки, които готвиха заедно. Калки дори опита месо за първи път от повече от 20 години, за да е сигурен, че е приготвено отлично. Добрата работа в екип на звездите означава, че ще продължат да готвят за шеф Виктор Ангелов в пълен състав и следващата седмица.

Новите попълнения от топ готвачи при жените - опитната сладкарка Стефани и нахъсаната за победа Лидия заредиха съотборничките си с енергия и заедно победиха в седмичното предизвикателство. Така дамите си извоюваха седмица в луксозната спалня, а мъжете ще бъдат лишени от всякакви удобства. Новите попълнения при Сините - опитните готвачи Станислав и Сарамандов впечатлиха шеф Ангелов с уменията си, но не успяха да помогнат на мъжете да спечелят.

Напрежението в отбора на жените се покачва с всеки изминал ден и слабото им представяне срещу Златните беше причина за избухване на истинска война в спалнята. Шеф Ангелов изгони от кухнята пет от дамите от червения отбор - Стефани, Чимидова, Царина, Полина и Камелия. Този провал се оказа сериозен удар по самочувствието на способната Чимидова. Тя обаче не получи номинация от отбора си, а за мястото си в Кухнята на Ада ще се борят опитната Никол и хоби готвачката Камелия, които допуснаха сериозни грешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи