Война в "Денсинг старс"! Водещите се хванаха за гушите

Какво се случи

Война в "Денсинг старс"! Водещите се хванаха за гушите | StandartNews.com

Напрежение между водещите в "Денсинг старс" тази вечер.

Алекс Раева и Краси Радков, които доскоро бяха в отлични отношения, влязоха във война. Певицата призова актьора на танцов двубой, убедена, че ще го срази.

„Време е да определим кой от двамата е по-добър на даснинга. Правилата са в твоя полза. Аз ще танцувам следващия вторник, а ти - след две седмици. Давам ти аванс от седем дни за подготовка“, обяви благородно Алекс. 

Комикът обаче й припомни, че е вицешампион в „Денсинг старс” и е безстрашен на паркета. Фактът, че преди 15 години той остана втори в танцовото шоу, не притесни Алекс.

„След края на нашия двубой ще си известен като Краси Радков - вечно вторият в „Денсинг старс”. Ще ти пусна кръвчица!“, заплаши го тя, пише "Марица". 

Освен водещите, състезателите също ще влязат в танцов дуел, но още тази вечер. В края на шоуто ще се разрази свирепа битка между двете двойки, които останат на дъното на общата класация. Кой ще продължи напред и кой ще си тръгне ще решат зрителите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
NADIA
преди 3 седмици

ВСЕ СИ МЕСЛЯ,ЧЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ВИ П Р Е В Е Д Е НА БЪЛГАРСКИ КАКВО ЗНАЧИ „ДЕНСИНГ СТАРС„ И ДА СИ МУ КАЗВАТЕ НА БЪЛГАРСКИ ИМЕТО , А НЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ ПОВЕЧЕ ,СЯКАШ АНГЛИИСКИЯ ВИ Е МАЙЧИН ЕЗИК , АМА ХАЙДЕ ДА СИ ГО ПИШЕМ С КИРИЛИЦА ............... АМАН ОТ ПРОСТОТИЯ........ ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСКА.........

Откажи