Военен крил любовница 2 седмици в гардероб

Колегите му я разкрили по парфюма

Военен крил любовница 2 седмици в гардероб | StandartNews.com

Куриозен любовен роман в авиобазата на Кралския военноморски флот в Йонвилт, графство Съмърсет разкри в. "Сън". Според информацията британски военнослужещ тайно вкарал чуждестранната си любовница и две седмици я държал в гардероба си.
Дамата била открита от офицери, които усетили странен парфюм и разбили вратата на помещението. Гостенката била изведена извън територията на базата, след което незабавно напуснала територията на Великобритания.
Сътрудникът на авиобазата обяснил, че се познавал с жената от 2019 година. Тя била родена в Югоизточна Азия, но живеела в Европа и получила нидерландско гражданство. По време на коледните празници през 2020 година той отново се срещнал с любовницата си. Тя се канела да се върне в Нидерландия след Нова година, но се сблъскала с проблемите, свързани с пандемията. Тогава военнослужещият решил да я приюти при себе си в авиобазата.
Като се завърнал от отпуска в началото на януари, той вкарал дамата на сърцето си в авиобазата, като я скрил в багажника на колата. След това в продължение на две седмици я укривал в своята стая. За да не бъде разобличен, униформеният Ромео окачил на вратата надпис: "Не влизай, сам ще се погрижа за почистването".
Представител на ВМФ отхвърли подозренията, че жената може да е била вербувана от чуждестранни специални служби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай