Водач на тролейбус се вихри в ТикТок докато вози пътници

Особен интерес предизвикват коментарите му по бракоразводни казуси

Водач на тролейбус се вихри в ТикТок докато вози пътници | StandartNews.com

Тролейбусен шофьор взриви мрежата с култови изпълнения в ТикТок live. Докато вози пътници, новата звезда на градския транспорт дава съвети и правни консултации по различни въпроси.

Особен интерес предизвикват коментарите му по бракоразводни казуси, както и препоръките му за намиране на качествени автомонтьори и бояджии с опит.

Лайфовете на тролейбусния водач предизвикват и негодувание сред немалко пътници. Те са притеснени, че шофьорът се разсейва по време на движение.

Името на най-известния инфлуенсър сред тролейбусните шофьори е Георги Георгиев. И той, и съпругата му Христина Иванова са студенти по право. Мъжът увери, че предаването на живо се случва по законния ред – той не държи телефона си, а използва хендсфри система. 

„За мен има противоречие между това, което прави, и това, което се изисква от шофьора”, каза пред Нова телевизия инж. Цветан Горанов. Той е началник депо и се явява пряк ръководител на Георгиев. По думите му, дори да е законно, по този начин шофьорът извършва две дейности и това може да е опасно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи
Пътничка
преди 1 месец

Да, но пък аз веднъж пътувах на място зад шофьора на тролей от единия почти до другия край на София. До него се беше настанил един юнак, който непрекъснато му дуднеше (а шофьорът си мълчеше) и за който после разбрах, че се обучава. На какво се е обучил не знам, но не се обадих да му се скарам, за да не притеснявам шофьора.

Откажи