Високи сини планини - звезди почиват по върховете

Ивайло Захариев катери Кончето, Роро Калайджиев мечтае да гледа звездите над Пирин

Високи сини планини - звезди почиват по върховете | StandartNews.com

"No car" - демек "без кола", написа Митко Кърнев във Фейсбук и постна снимка на колелото си. Китарата на D2 няколко дни по-късно вече ловеше риба край родопското село Сърница. Той гордо показа пъстървата, която току-що е хванал. Кърнев е запален по колоезденето и още преди 10 години си е направил маунтийн байк по поръчка, с който обикаля горите тилилейски. Любима дестинация са му Родопите. В повечето случаи компания му прави пуделът Дейвид.

Ивайло Захариев от "Под прикритие" релаксира в Пирин след театралното си турне със спектаклите "Агенти", "Железният светилник" и "Спасителят". Звездата от малкия екран, който скоро ще стане татко за втори път, е поел към върховете заедно с кума си Иво Орешков и техен другар. Вероятно ще се опитат да покорят и Вихрен, първенеца на Пирин.

Роро Кавалджиев яха скутера всеки уикенд и атакува Витоша. Моторчето е заменило в градските воаяжи колата му, която градушката в София очукала. Често той е с приятели в планината, където презарежда. Дали новите скутерджии са алтернатива на рокерите? Не, по-скоро алтернатива на липсващи лифтове, смее се водещият на прясното предаване на БНТ "Парк лайв". "Всяко лято през август ходя из Пирин, за да гледам падащите звезди нощно време. Общуването с природата е най-доброто лечение за сетивата ми. Имам си и страхотна компания -винаги с трите хъскита и с няколко приятели. Взимам и планинските кристали със себе си и не пропускам да медитирам", споделя още той. Но това лято надали ще успее да изпълни мечтата си заради новите си ангажименти. По-скоро ще му се получи наесен, ако от телевизията му дадат седмица отпуск.

Биляна Йотовска хвана въдицата, облечена само по прашки и спортен сутиен. Носителката на титлата за най-секси задни части привлече погледите на рибарите край язовир "Габра", където е заедно с мъжа си, културиста Митко Димитров, и малката им дъщеря Никол. Таткото учел мъничето на спорта за избрани. Моделката и състезателка по културизъм не успя да хване нито една риба, но се забавлява добре със семейството си. Биляна е неразделна с Митко, след като той прекара четири месеца в затвора за хулиганство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай